Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем місцевого самоврядування!

З Днем місцевого самоврядування!

     Шановні колеги!     Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад.

07:57 07.12.2020

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

    У День Збройних Сил України вітаємо всіх військовослужбовців України.Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких - в ваших надійних, сильних руках. Тож прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

06:31 06.12.2020

День вшанування памяті голодомору 1932-1933 роки.

День вшанування памяті голодомору 1932-1933 роки.

     Сьогодні ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору 1932 – 1933 років. Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших таких сторінок – Голодомор , який призвів до небачених безневинних жертв.

07:00 28.11.2020

Виконавчий комітет Курненської сільської ради  оголошує про початок конкурсу на кращу новорічну іграшку, який триватиме з 25 листопада по 15 грудня 2020 року.

Виконавчий комітет Курненської сільської ради оголошує про початок конкурсу на кращу новорічну іграшку, який триватиме з 25 листопада по 15 грудня 2020 року.

Виконавчий комітет Курненської сільської ради  оголошує про початок конкурсу на кращу новорічну іграшку, який триватиме з 25 листопада по 15 грудня 2020 року.

15:31 17.11.2020

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Вітаємо Вас із професійним святом Днем працівника культури! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич нашого краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну! Низький Вам уклін за це. Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас,  нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя,  миру, любові та злагоди!

08:06 09.11.2020

Вітаємо з днем соціального працівника !!!

Вітаємо з днем соціального працівника !!!

       Працівники соціальної сфери, сьогодні ваше свято. Прийміть щирі вітання від щирого серця. Ми вдячні вам за вашу милосердну працю, за ваш вогник теплоти і добра в серці. Нехай вам у всьому щастить. Нехай успішними будуть всі ваші починання. Бажаємо вам міцного здоров’я, взаємної любові і людського простого щастя. Нехай фортуна завжди посміхається вам, а птах щастя часто прилітає в ваш будинок. Благополуччя, миру і достатку бажаємо від усієї душі. Нехай ангел-охоронець береже вас від невдач.

22:40 31.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь