Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Різдво Христове – це прекрасне свято, яке приносить радощі та веселощі.

Різдво Христове – це прекрасне свято, яке приносить радощі та веселощі.

       Сьогодні до  Курненської сільської ради завітали колядники. В наших стінах лунали гарні пісні,  колядки, у виконанні народного колективу «Великолугівчанка» та аматорів Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради під керівництвом директора Саюка В.А.

21:12 11.01.2019

Концерт до Дня Незалежності України

Концерт до Дня Незалежності України

          23 серпня жителі Курненської об’єднаної громади взяли участь в урочистостях до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, що проходили у Будинку культури села Курне. На захід прибули делегації від , Великолугівського, Стрибізького, Старомайданського, Тетірського округів, очолювані старостами.

16:52 28.08.2018

Запрошуємо на роботу

Запрошуємо на роботу

Увага! Терміново потрібен головний бухгалтер відділу освіти та гуманітарних питань Курненської сільської ради. Гарантуємо гідні умови праці та високу заробітну плату.

16:03 18.07.2018

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

     Шановні діти і батьки! Від імені відділу у справах дітей Курненської сільської ради та від себе особисто щиро вітаю Вас із Міжнародним днем захисту дітей! У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають свято добра та надії – День захисту дітей, адже дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. 1 червня – це не лише свято для дітей, це також нагадування нам, дорослим, про необхідність дотримання прав дитини як з боку держави, так і з боку батьків. Забезпечення та дотримання прав дитини є одним із пріоритетних напрямів політики нашої держави, і наші прагнення створити дітям належні умови для повноцінного розвитку повинні втілюватись у реальних діях. Українська влада усвідомлює, що родина – це унікальна цінність людства, на якій ґрунтується добробут суспільства і майбутнє держави. Майбутнє наших дітей залежить від нас. Наше майбутнє залежить від наших дітей. Закликаю усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце – і тоді наші діти неодмінно стануть гордістю України. Любі діти! Бажаю Вам міцного здоров’я, нових здобутків у навчанні, щоденно відчувати поруч із собою доброзичливих та щирих рідних і близьких дорослих людей, які допоможуть, підтримають, захистять. Діти повинні жити у світі, який не знає, що таке війна, жорстокість і біль. Давайте створимо для них такий світ разом! З найкращими побажаннями начальник відділу у справах дітей та надання соціальних послуг населенню Курненської сільської ради О. Мартинчук

15:00 07.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь