Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги орендарів.

До уваги орендарів.

Курненська сільська рада повідомляє про проведення торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок, які відбудуться 17 лютого 2021 року о 10.00 год. На дані торги пропонується 4 земельні ділянки. Додаткову інфомацію стосовно земельних ділянок та умов проведення торгів  ви зможете отримати на сайті Головного управління Держгеокадастру перейшовши за посиланням  www.torgy.dazru.gov.ua/auction/lots/30950

09:46 19.01.2021

Житомирщина твій дім? Тобі від 14 до 35 років і тобі не байдуже власне майбутнє?

Житомирщина твій дім? Тобі від 14 до 35 років і тобі не байдуже власне майбутнє?

Пропонуємо тобі долучитись до опитування, яке проводиться з метою вивчення потреб молоді та визначення пріоритетних напрямків розвитку молодіжної політики на Житомирщині. Ми прагнемо, щоб молодіжна політика області формувалася відповідно до наших запитів та потреб, а не спускалася “зверху”!

13:26 14.01.2021

Допомога з Канади.

Допомога з Канади.

   На передодні новорічних свят, 30 грудня 2020 року, Курненська сільська рада отримала чергову партію продуктових та гігієнічних наборів для родин, в які повернулися діти з інтернатних закладів та які опинилися в скруті через пандемію COVID-19. З початку літа 6 сімей, вже вкотре отримали допомогу від наших партнерів та друзів з Канади».

11:42 10.01.2021

Новорічний подарунок від Фонду міжнародної солідарності.

Новорічний подарунок від Фонду міжнародної солідарності.

Курненська сільська рада є партнером Фонду міжнародної солідарності як учасник проєкту «Підтримка процесу децентралізації: розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних послуг».  В рамках програми надання одноразової допомоги партнерам фонду під час карантину служба у справах дітей Курненської сільської ради отримала технічну підтримку – ноутбук.

11:27 06.01.2021

Вітання з Новим  Роком!

Вітання з Новим Роком!

 Шановні жителі Курненської громади!  Щиро вітаю Вас з Новим роком! Бажаю в прийдешньому  році здоров’я, щастя, добра та миру, бути в оточенні виключно позитивних і доброзичливих людей, переживати тільки приємні емоції, радіти кожному прожитому дню, дарувати радість і посмішки оточуючим. Нехай у ваших родинах панує достаток, злагода та благополуччя! 

10:19 31.12.2020

Успішні  локальні  громади.

Успішні локальні громади.

Шановні жителі  громади!Стрибізький старостинський округ  є  учасником проекту «Успішні  локальні  громади» за  сприяння Національного фонду в підтримку демократії в США. Мета  проекту – розвиток місцевих  громад.

09:00 31.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь